Organiserende therapeuten

Organiserende therapeuten

Van niets tot iets

Het is bijzonder hoe we als verschillende zzp-ers er in geslaagd zijn om tot een gezamenlijke missie te komen. Vooral zijn wij trots op de manier waarop we met respect voor elkaar binnen onze netwerkorganisatie SVP Gezondheid samenwerken. En dat betekent dan Samen Voor Positieve Gezondheid. We werken hierin samen als therapeuten onderling en ook samen met onze cliënten of patiënten. Bovendien zoeken we de samenwerking met andere zorgorganisaties in Asten en omgeving. Onze nadruk ligt dus op samen.

Gedreven door passie                                                       

We gaan voor resultaat. We bundelen onze krachten en weten wat we willen bereiken. We denken niet in obstakels maar in kansen. Onze ambitie, nee nog beter, onze passie is; het verbeteren van de gezondheid van mensen. Daar halen wij onze energie uit. 

Hoe doen we dat?

Samen organiseren we activiteiten die erop gericht zijn om mensen bewust te maken van het zelfgenezend-vermogen en wat ze kunnen doen om dit in te zetten voor verbetering van gezondheid en welzijn. Denk aan preventie, maar vooral ook aan het behandelen van klachten.

We hebben een convenant ondertekend met gemeente Asten, met als doelstelling de gezondheid van de burger in Asten te verbeteren. Doordat we met andere zorgpartners samenwerken, kan je genezingsproces zich versnellen.

Maak kennis met de therapeuten door op de naam te klikken in het menu.