Praktijk Julian van de Moosdijk

Praktijk Julian van de Moosdijk

Begeleiding bij verlies, tegenslag en verandering. 


 

 

 

 

 

0625157714

www.julianvandemoosdijk.nl

info@julianvandemoosdijk.nl

Welkom bij mijn praktijk voor begeleiding bij verlies, tegenslag en verandering. We krijgen in ons leven allemaal met verlies te maken. Iedereen gaat daar op een eigen manier mee om. Er is geen goede of foute manier. 

Rouwen is emotioneel hard werken. Of je nou jong, oud, man of vrouw bent, we ervaren allemaal wel eens dat het even niet meer gaat en als dat gebeurd ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik ontmoet je met een open hart, met een oog dat ziet en een oor dat luistert, zonder oordeel.

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze, neem dan gerust contact op met mij of kijk eens op mijn website. 

“Vragen om hulp is geen teken van zwakte, maar van moed en kracht.” Als je hulp vraagt is de eerste stap gezet op weg naar herstel. 

Julian