Corona nazorg – Persbericht

Corona nazorg – Persbericht

Complementaire therapeuten zoeken samenwerking in corona nazorg

SVP Gezondheid is een netwerkorganisatie waarbij zich een kleine 20 complementaire therapeuten hebben aangesloten. In januari staken zij de koppen bij elkaar om aanvullende therapieën onder de aandacht te brengen in het herstel van corona. 

Samenwerking met reguliere zorg

De therapeuten en coaches willen in de corona nazorg niet alleen elkaar versterken, maar reiken ook de hand uit naar de reguliere zorgverlening. Zo werden deze week ruim 80 zorgverleners aangeschreven om de samenwerking aan te gaan. En hen bewust te maken van wat de aanvullende zorg kan betekenen voor hun patiënt. Juist in het herstel van corona wil SVP Gezondheid bouwen aan een krachtige samenwerking.

Juist nu

Sinds 2018 is SVP Gezondheid actief in Asten, Someren en Deurne. De kracht van dit netwerk heeft zich de afgelopen jaren al bewezen. Therapeuten weten elkaar te vinden, maken gebruik van elkaars expertise en verwijzen door wanneer dit wenselijk is voor het herstel van de klant.

De expertise gebieden zijn divers, denk aan acupunctuur, coaching, homeopathie, beweging, voeding en massages. Al deze disciplines werken vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat ze kijken naar de mens in zijn totaliteit als een lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele eenheid. 

Update

Om klanten gemakkelijker de weg te laten vinden naar de voor hen juiste hulpverlener, heeft SVP Gezondheid haar website “coronaproof” gemaakt. De zoekfunctie is vergemakkelijkt en zo komt de klant snel uit op de plek waar hij een keuze kan maken uit de therapeut die bij hem of haar past. Men kan op korte termijn terecht bij de therapeuten om de (rest)klachten te behandelen. 

Meer informatie is te vinden op www.svpgezondheid.nl/corona-nazorg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: