Nice2Bme – Nickee Hoedemaekers

Nice2Bme – Nickee Hoedemaekers

                                         

Ik ben Nickee Hoedemaekers, Brus (s) en coach van Nice2Bme in Asten.

Ik ondersteun kinderen & jongeren die opgroeien met een zorg (intensieve) broer of zus, en hun ouders/verzorgers.

De zorg staat erg centraal en hierdoor hebben de broertjes en zusjes, ook wel Brussen genaamd, de neiging om zichzelf weg te cijferen. Ze weten vaak niet meer zo goed wie ze zijn en wat ze willen, omdat ze zo gewend zijn zich aan te passen. En willen hun ouders niet nog meer belasten. Ze vinden het soms lastig om op een gezonde manier de aandacht te vragen die ze nodig hebben.

Uit eigen ervaring als Brus weet ik wat er speelt, hoe het is en hoe een Brus zich voelt. Dit geeft herkenning en erkenning, en maakt erover praten makkelijker. Zo zijn er typische Brus-uitdagingen (zoals zich zorgen maken, jaloers zijn, angsten, tegenstrijdige gevoelens, schamen, levend verlies, alleen voelen, teveel voelen).

De coaching is gericht op het naar boven halen van zijn of haar eigenheid. Samen op ontdekking naar eigen kracht en verlangens. Op eigen wijze. Met behulp van natuur, spel, creatieve werkvormen, beweging en ook gezinsopdrachten zodat dit geïntegreerd wordt in het gezinsleven. Het kind leert om te gaan met de gezinssituatie, met alle gevoelens en emoties die er bij komen kijken. Leert de eigen plek in het gezin (weer) in te nemen, en op een gezonde manier aandacht te vragen.

Ik maak de vertaalslag tussen brussen en hun ouders. En ondersteun hen bij de uitdagingen die dit bijzondere gezinsleven kent, waardoor eenieder zich gezien en gehoord voelt en zegt: It’s Nice2Bme.

Nice2Bme

Nickee Hoedemaekers

Asten

06-18296111

nickee@nice2Bme.nl

www.nice2Bme.nl

Tiktok: https://www.tiktok.com/@nickeehoedemaekers

Facebook: https://www.facebook.com/Nice2Bmekindercoaching

Instagram: https://www.instagram.com/nice2bme_coach/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/nickee-hoedemaekers-8a2437174/?originalSubdomain=nl