Kanjerwaardebonnen

Kanjerwaardebonnen

Het idee van kanjerwaardebonnen is ontstaan in een intervisiegroep van een opleiding Medische- en Psychosociale Basiskennis in Den Bosch. Het initiatief van hen is om een speciaal gebaar te maken in de richting van onze HELDEN in heel Nederland.

SVP Gezondheid wil graag meewerken aan het uitbreiden van deze prachtige olievlek maar wel in onze directe omgeving.

Onze helden van de zorginstellingen staan vooraan in de frontlinie van deze bizarre en vervreemde tijd. Zij zetten zich vol overgave dag en nacht in voor de groep mensen die het zwaarst getroffen zijn van het wereldwijd woekerende Covid-19 virus.

Met deze actie willen we liefde, licht, aandacht en verbinding bieden aan hen bij wie op dit moment een groot beroep wordt gedaan op hun krachten en flexibiliteit.

Mocht het virus na verloop van tijd getemd worden dan zal langzaam maar zeker de rust wederkeren voor ons allemaal. En wellicht ook de stilte na de storm voor onze helden.

Dan komt er een moment van reflectie en verwerking van alles wat ze hebben ervaren, de rouw om het verlies van hun cliënten en alles wat er op de werkvloer en in hun privéleven is gebeurd.

Dat lijkt ons het juiste moment om hen te mogen ontvangen in één van onze praktijken. Dit kan zijn voor een ontspanningsmassage of een andere bijzondere behandeling. Zodoende bedanken we hen voor hun werk en hulp. We hopen hen te begeleiden om alles te kunnen verwerken en de rust terug laten keren in henzelf en hun gezin.

Leden van SVP Gezondheid bieden een of meerdere waardebonnen aan. Gratis of met (hoge) korting. Ook worden leuke pakketjes, goodiebags, etc. gemaakt welke worden aangeboden aan de zorgmedewerkers van een verzorgingstehuis. Uit de verzorgingstehuizen in Deurne, Asten en Someren wordt één verzorgingstehuis geloot. In week 19 vindt de loting plaats.
We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Kanjerwaardebon

 
De volgende leden van SVP Gezondheid doen mee met de Kanjerwaardebonnen:
 

Praktijk Imala
Feetaliteit
Natuurlijk Karin
’t Zonnehuis Asten
Praktijk voor Homeopathie Ellen Berkvens
Yoga Ruimte
Vaderkracht
HypnosEffect
Acupunctuur Lotus
DiAroma
Voetreflex Let it Flow

Voelt u ook dankbaarheid voor de zorgmedewerkers? Wilt u dat laten blijken? Wilt u dat met iets persoonlijks, iets unieks doen?

Dat kan. U mag waardebonnen doneren. U mag zelf weten voor welk bedrag en hoe veel. En het kan heel eenvoudig.

Vul dit formulier in en we nemen graag contact met u op.

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: