HypnosEffect

HypnosEffect

 

Mijn naam is Petra van Bussel en sinds 1 september 2019 heb ik een praktijk voor hypnotherapie in Asten: HypnosEffect. Na jaren met veel passie in het basisonderwijs gewerkt te hebben als intern begeleider en groepsleerkracht ontdekte ik bij toeval de hypnotherapie. De werking van het brein heeft me altijd gefascineerd, net als de relatie tussen gedachten, gevoelens en gedrag en hoe dit ook je welzijn en gezondheid beïnvloedt. Immers: alle leuke én alle vervelende ervaringen die je tot nu toe meemaakte, zijn opgeslagen in je onderbewustzijn en bepalen zo wie en hoe je bent. Hypnotherapie gebruikt hypnose als instrument om belemmerende overtuigingen of gewoontes in je onderbewustzijn in positieve zin te veranderen. Daarmee verander je niet alleen die overtuiging of gewoonte, maar ook je gedrag, je gevoel en je gezondheid! Het verwondert me nog altijd dat je op zo’n eenvoudige en veilige manier en in zo’n korte tijd geweldige resultaten kunt boeken.

 

Na de basisopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut heb ik nog verschillende masterclasses en specialisaties gevolgd, zoals o.a. Pijnreductie, Hypnose bij Kinderen, Virtuele Maagband Consulent, Hypnowaving (EMDR gecombineerd met hypnose) en Regressie. Voor de achtergrondkennis over fysieke en psychische aandoeningen zorgde de opleiding Psychosociale Basiskennis. Dit alles maakt dat ik via verschillende technieken en werkwijzen in mijn praktijk maatwerk kan leveren in een hypnosesessie die helemaal is afgestemd op jou en jouw probleem.

Bij mijn afscheid van het onderwijs gaven mijn collega’s mij een motto mee: “Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping”. Ik denk dat ik dat kruispunt gevonden heb!

Ommelseweg 55
5721WT Asten
06-14121716
info@hypnoseffect.nl
www.hypnoseffect.nl