Graag stellen we aan je voor: Monique Kouwenberg, lid van SVP Gezondheid

Graag stellen we aan je voor: Monique Kouwenberg, lid van SVP Gezondheid

Mijn naam is Monique Kouwenberg. Sinds januari 2017 heb ik mijn massagepraktijk Rust & Ruimte in Deurne. Hier geef ik ontspanningsmassages aan vrouwen en jeugd, kindermassages, mamamassages en zwangerschapsmassages. Tevens verzorg ik cursussen babymassages.

Als leerkracht basisonderwijs liep ik er tegen aan dat veel mensen en kinderen het druk hebben en vaak druk ervaren. In mijn privéleven is de balans tussen in- en ontspanning een tijd weg geweest waardoor ik een burn-out kreeg. Het is zo belangrijk om stil te staan bij jezelf als mens. Wat heb je nodig om jezelf goed te voelen?

Massage is een manier om tot rust te komen. Het aanraken van je huid heeft een kalmerend effect op je lichaam en geest. Dat heb ik zelf ervaren in de periode dat ik ziek was. Ontspanningsmassages worden veel ingezet bij stress en burn-out klachten en draagt bij aan je gezondheid. Nadat ik in aanraking kwam met het massage vak en mijn diploma heb behaald in 2016 ben ik steeds enthousiaster geworden. In de praktijk zie ik wat de massage doet voor mensen. Daardoor ben ik steeds meer cursussen gaan volgen om mijn massagepraktijk uit te breiden. Het was voor mij een logisch gevolg om massages ook aan te bieden aan kinderen en jeugd, jonge moeders en zwangere vrouwen. De cursussen babymassage maken de cirkel rond. Wat is er mooier dan vroeg te beginnen met het masseren van je baby.

Sinds maart 2019 ben ik aangesloten bij SVP Gezondheid. Het hebben van collega’s is zeer waardevol en we hebben allemaal hetzelfde doel. Het helpen van mensen.

Mijn werk doe ik met heel veel plezier. Voor mij is het belangrijk dat iedereen die komt zich prettig voelt. Daar zal ik altijd zorg voor dragen. Je bent van harte welkom in mijn praktijk om zelf één van de massages te ervaren of om een cursus babymassage te volgen.

Wil je informatie over een massage dan kun je altijd contact met me opnemen.

Ervaar de rust en de positieve effecten van een massage.

Ontspannen groet en graag tot ziens, Monique

 

www.rust-en-ruimte.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: