Daverend succes event Gezondheid en Genieten

Daverend succes event Gezondheid en Genieten

3 november 2019 hebben we een schitterend event gehouden in samenwerking met De Kiem, Gewichtsconsulente Asten en Café de Pelgrim in Ommel.

De voorgevoelens waren al positief, de werkelijkheid maakte het nog mooier. Het is ons gelukt om die mensen aan te trekken die oprechte interesse en behoefte hadden in ons aanbod.


Het concept werkte simpelweg perfect. Vanaf 11 00 ontvingen we de bezoekers (om klokslag 11 00 kwamen ook de eerste gasten binnen).
De Kiem en de Pelgrim zorgden voor een heerlijke lunch: verse soepen, 2 soorten gezonde broodjes. Gezonde (en lekkere) gebak voor bij de koffie en thee was ook de hele middag te koop.


Als je buik vol was kon je langs de kramen van de deelnemers lopen. Informatie binnenhalen, brandende vragen stellen, ter plekke een therapievorm uitproberen, gezonde voeding proeven en kopen was allemaal mogelijk.
Na de lunch hebben de deelnemers ook korte lezingen gehouden. De hele middag hielden we 9 verschillende lezingen rondom positieve gezondheid, stress en enkele therapievormen.

De bezoekers hebben van de huiselijke, warme sfeer genoten. Ze hebben ruim de tijd genomen om alles op te nemen en voor zichzelf een gezellige, waardevolle middag te bezorgen.

Om 17 00 gingen de kraampjes dicht. Alle deelnemers waren blij en tevreden met het event. De organisatie zorgt voor de volgende editie ongeveer over een jaar tijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: