Coaching

Coaching

Een luisterend oor, onverdeelde aandacht zijn veel waard. In deze razendsnelle en soms heel eenzame tijden lucht een goed gesprek op, verheldert en geeft een duwtje in de rug. Onze therapeuten bieden een brede scala van aanpak, discipline en combinaties aan als je behoefte hebt aan een doelgericht gesprek, bezig bent met bewustwording, bezieling, als je last hebt van angst, stress, als je rouwt of ben je aan het sterven. In elke levensfase bieden we deskundige steun.

Klik op de foto's voor meer informatie

Frans Hoendervangers

Haptotherapie

Verbinding van denken en voelen. Thuiskomen bij jezelf. Kunnen omgaan met veranderingen. Betekenisvolle contacten opbouwen en onderhouden.

 Petra van Bussel

Hypnoseffect

Met hypnotherapie kun je veel klachten of problemen verhelpen.
Snel, veilig en effectief; of het nu gaat om angsten, slaapproblemen, pijn, somberheid, Corona-kilo’s of een verzwakt immuunsysteem.
Kijk voor de mogelijkheden op de website, of neem even contact met me op.

Karin van Tilburg

Natuurlijk Karin

Vaak al na 1 keer positief resultaat op lichamelijk, mentaal en emotioneel gebied. Je voelt je fitter, meer begrepen, luisterend oor, emoties komen los etc. Spreek uit eigen ervaring omdat ik het virus gehad heb in december en al deze therapieën heb geprobeerd.

Ellen van Heugten

Reset bij Ellen

Rust in het hoofd en in je lijf, in korte termijn al effectief. Inzicht en overzicht.

Anne-Marie Koppens

Praktijk Imala

Direct rust en ontspanning ervaren, ruimte creëren om blokkades los te laten, snel je prettiger en beter voelen.

Tünde De Baets

Let it Flow

Herstelde basisenergie, verminderde fysieke en emotionele klachten. Rust in hoofd krijgen, perspectief bieden, houvast bieden dat er iets aan de klachten kan gedaan worden. Mentale ondersteuning. Emoties als angst, boosheid, verlies, machteloosheid naar eigen doeleinden gebruiken.

 Lianne Kortenoeven

Praktijk Origin

Coaching en familieopstellingen. Doorbreek je (familie) patronen om weer terug te gaan naar wie je écht bent, terug naar je Origin. Rust, verbinding en harmonie voor jou en je gezin.

Annemarie Koenen

De Taoboerderij

Op de Taoboerderij kun je op allerlei manieren in aanraking komen met het taoïsme oa. via 1 op 1 coaching, training en retreats, maar ook workshops in groepsverband, een heerlijke gezichtsbehandeling of een ontspannen lichaamsmassage.

Nickee Hoedemaekers

Nice2Bme

Ik maak de vertaalslag tussen brussen en hun ouders. En ondersteun hen bij de uitdagingen die dit bijzondere gezinsleven kent.