Bij Lianne Lianne Kortenoeven

Bij Lianne Lianne Kortenoeven

logo Bij LianneLianne

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf
Ik ben Lianne. Ik zet me in voor meer rust en geluk binnen jouw gezin. Ik help je graag de verbinding binnen je gezin te versterken, en te zorgen voor een betere connectie met jezelf.

Als coach, kindertolk en opvoedopsteller werk ik vanuit bewust ouderschap. Ouders en kinderen zijn met elkaar verbonden. Ik kijk naar het gezin als samenhangend geheel en naar je kind als spiegel.
Wanneer je ergens tegenaan loopt met je kind ga ik met jou als ouder onderzoeken wat er speelt. We gaan kijken naar de onderliggende oorzaak. Je krijgt inzicht in wat jij als ouder kunt doen, en helpt daarmee jezelf én je kind. Wees zelf de verandering die je wilt zien in je kind.

Je bent van harte welkom!

Bij Lianne
Lianne Kortenoeven
Asten
06-81502055
info@bijlianne.nl
www.bijlianne.nl