Praktijk voor Acupunctuur en Voetreflextherapie Jolanda Bankers

Praktijk voor Acupunctuur en Voetreflextherapie Jolanda Bankers

                 

 

Iedereen heeft in zijn leven fases waarin het niet zo lekker gaat. Mijn missie is om door middel van de behandelingen die ik geef mensen bij te staan en te begeleiden naar een fijner, gezonder en gelukkiger leven.
VoetreflexPlus therapie is een natuurgeneeskunde. Als voetreflextherapeut maak ik gebruik van westerse voetreflexmassage technieken. De Plus staat voor de Chinese massage op de meridianen en acupunctuurpunten. Door massage worden alle systemen in je lichaam geactiveerd zodat de functies beter verlopen, dit heeft effect op lichamelijk, mentaal en emotioneel gebied.
Acupunctuur werkt op dezelfde meridianen en acupunctuurpunten. Alleen worden er nu hele kleine naaldjes gezet om de energie doorstroming nog krachtiger te sturen.
Een behandeling pakt de oorzaak aan van je klachten. Doordat ik de Chinese pols en tong diagnose toepas kan ik goed beoordelen hoe het gesteld is met de organen in je lichaam en zo vanuit de kern van het probleem de behandeling opstellen.
Een behandeling kan dus bestaan uit acupunctuur of voetreflex massage, afhankelijk van je klachten en voorkeur voor massage of acupunctuur.
Je bent van hart welkom in mijn praktijk om te ervaren wat een behandeling voor je kan betekenen.

Jolanda Bankers-Cooijmans
VoetreflexPlus therapie en Acupunctuur
Siriusstraat 1
5721 XX Asten
06 – 23 58 32 71
jolandabankers@acupunctuur-voetreflex.nl
www.acupunctuur-voetreflex.nl