Astrid Manders
5721 JG Asten
info@coach4all.nl
www.coach4all.nl

Coach4all is de praktijk voor iedereen die niet tevreden is over het leven dat hij/zij leidt. De oorzaken kunnen sterk uiteenlopen, zoals stress, burn-out, somberheid en zelfbeeld problematiek. Maar ook bij lastige werksituaties of angst biedt Coach4all uitkomst. De begeleiding maakt je sterk en weerbaar. Eigenlijk geldt er maar een basisvoorwaarde: je moet willen werken aan je situatie. Als je dat wilt, is succes verzekerd. Naast gesprekstherapie, worden er wekelijkse yogalessen gegeven op een kleinschalige en persoonlijk manier, mooi verscholen in de rust van het bos.

Als geschoolde psychosociale therapeute en yogadocente, werk ik graag met jou samen ter optimaliseren van jouw lichamelijke en mentale flexibiliteit.

Diana Vossen
DiAroma
Dillerstraat 6
5712 XH Someren
www.diaroma.nl
info@diaroma.nl

Massages.
Bij intuïtief masseren staat de hele mens centraal. De kern van de intuïtieve massage ligt in zijn unieke wijze van communiceren zonder woorden. Een intuïtieve massage is een ontmoeting van mens tot mens.
Intuïtief masseren is aanraken, aangeraakt worden en geraakt worden.
Ook tijdens het ouder worden, bij ziekte of bij mensen met een beperking zijn deze aanrakingen heel belangrijk. Een zachte liefdevolle aanraking kan veel rust, veiligheid en geborgenheid brengen.
Herborist
De hedendaagse Herborist is een kruidendeskundige met een veelzijdige kennis over de gezondheidsbevorderende planten.
In vroeger tijden was het voor iedereen vrij normaal om zelf kruiden te plukken en te verwerken tot allerlei middelen.

Lizette Tabak
Beusakker 19
5712 MG Someren

www.voetzorgplussomeren.nl
info@voetzorgplussomeren.nl

VoetzorgPlus Someren is een praktijk voor voetreflexPlus massages, lichaamsmassages en pedicure behandelingen. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. VoetreflexPlus therapie is een traditionele Chinese massage.
In mijn praktijk kunt u ook terecht voor massages die voor een weldadige ontspanning zorgen, deze massages kunnen helpen om klachten te verminderen en preventief om klachten te voorkomen.
De intuïtieve massage en sabaaydi massage zijn daar uitermate geschikt voor.

Anne-Marie Koppens
Keizersdijk 8
5721WG Asten
www.praktijk-imala.nl
info@praktijk-imala.nl

Praktijk Imala: Bewustwording en inzicht. Sensi-therapie/MIR-methode/Nieuwetijds- kindercoach/rouwbegeleiding/holistisch en systemisch werken en coachen.
De cliënt staat centraal en blijft de regie in eigen handen houden. We volgen de cliënt vanaf de zijlijn en bieden technieken aan om de cliënt te ondersteunen. Door het ruime aanbod van technieken, wordt de mens in zijn totaliteit behandeld. Het is daarmee een zeer éffectieve en unieke vorm van therapie!

Praktijk Imala:
• Haalt gifstoffen weg
• Stopt met toevoegen van gifstoffen
• Neemt oorzaken weg
• Brengt het proces op gang
• Ze het lichaam in werking om zichzelf te genezen

We hebben als doel om de cliënt (baby, kinderen, volwassenen en ouderen) weer in balans te brengen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Doorgaans zijn er 2 tot 5 behandelingen nodig.